Jag tycker om att var utomhus och går gärna i skogen. Mycket tid ägnas åt fiske, bär- och svampplockning. När man har hund blir det ännu roligare, och min lilla papillon får följa med på allt. Jag tycker om att vara i stugan i Saxnäs-fjällen, och det är ett av de få ställen jag verkligen känner att jag slappnar av på.


Som person är jag otroligt glad och jag tycker om att umgås med människor. Däremot går jag in i en egen värld när jag fotograferar och ibland hör jag inte när människor omkring pratar med mig.


Jag har många idéer men kommer ofta på dessa när jag fotograferar och tittar i kameran. Sett ur detta perspektiv kan man också säga att jag är spontan. Framför allt är jag flexibel och anpassningsbar, vilket hittills har varit en stor fördel i det yrke som jag har.


När jag mår dåligt eller är lite deppig brukar jag slänga ut en förfrågan om någon vill hänga med på en fotografering. Under dessa tillfällen är modellerna väldigt öppna och gör i princip allt jag ber dem om. När jag är nere behöver jag få vara kreativ, och det bästa lyftet, den bästa motivationen och den största glädjen får jag från att fotografera.

Jag anser mig aldrig vara fullärd. Den som påstår sig kunna allt tycker jag bara pratar gojja. Det är erfarenheter som gör att man utvecklas, och den som "kan allt" har väl omöjligt provat göra allt man kan.....det är min teori och därför ser jag alla möjligheter att bli bättre. Utmaningar, kreativitet och en gnutta fantasi tar jag mig väldigt långt på.


Jag är en "dreamer", som man skulle säga i amerikanska filmer. Jag har många drömmar och många mål - stora och små, men jag är väldigt dålig på det här med delmål. En klasskompis jag hade i högstadiet sa till mig; "sikta på månen, missar du hamnar du ändå bland stjärnorna". Så ofta går jag all in och hoppas att det går vägen. Mina största drömmar i dagsläget är att få hålla en utställning på Fotografiska i Stockholm, fotografera en kändis och göra en egen coffe table-book.

OM HANNELE


Jag är en ung kvinna (som jag gärna kallar mig) född 1997 och bosatt i Vilhelmina. Jag startade mitt företag när jag fyllde 18 år , men jag har fotograferat mer eller mindre i hela mitt liv. Mitt första bröllop fotograferade jag under WWW (Wilhelmina Winter Weekend) år 2014. Idag är fotografering en livsstil för mig och följer med mig vart jag än vänder mig i världen. Sedan 2019 jobbar jag heltid som fotograf och det är ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv. Just nu väntar vi också en bebis som förhoppningsvis kommer till oss i slutet av året.


Jag värnar om naturen och tänker på miljön. Vi måste tänka på morgondagen, och inte bara på idag. Jag vill att mina barnbarn och barnbarnsbarn ska uppleva de vinterlov jag upplevt, med mycket snö och ibland så kyligt att vi förfrusit fingrarna. Jag vill att de ska uppleva somrarna i fjälls, där det inte är 40 grader varmt och där man inte riskerar att få värmeslag av att gå i skogen. Därför köper jag inte in onödigt mycket till mitt företag och mina leveranser. Till skillnad från förut levereras alla bilder digitalt via webbalbum och jag fakturerar via mail.

Kontakta migTelefonnummer: 072-502 23 76

E-post: info@fotografhannelebang.se

5 SNABBA


OM HANNELE

Jag är sjukligt organiserad och blir både stressad och arg när jag inte har ordning. Därför ser jag till att styra upp detaljer

Jag tycker om att skratta, och ibland skrattar jag åt saker som ingen annan förstår

Jag är naturvän och spenderar gärna tid utomhus.

Inför varje bröllop jag åker på lyssnar jag på de låtar jag skulle vilja ha med på min egen vigsel, och ibland börjar jag gråta lite smått (LÄS: jag storbölar...)

Jag uppmuntrar oftast till fotografering i fjälls, dels för att bilderna blir MAGISKA men också för att jag ska ha en bra anledning att åka bort ett par dagar...hehe

 
 
 
 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera