FÖR DIG SOM FÅTT EN RING PÅ FINGRETBRÖLLOP

HANNELE BÅNG

 

• FOTOGRAF •


"Mina bilder ska inte vara som alla andras". Det sa jag bestämt när jag sommaren 2018 beslöt mig för att bygga om hela mitt varumärke och utveckla ett annat koncept än vad jag haft tidigare. Jag vill inte jämföra mig med andra, jag vill inte att mina bilder ska bli en i mängden. Jag vill vara unik, och jag vill att mina bilder ska synas på långt håll.


Jag vill fånga de där små ögonblicken som man (kanske) så sällan ser, jag vill fånga alla bubblande känslor. Jag vill att mina foton ska berätta mer än 1000 ord, de ska skapa en speciell känsla i hela kroppen som får en att känna miljontals olika saker på en och samma gång. Jag vill skapa mäktiga bilder i annorlunda miljöer, jag vill fånga känslan man förnimmer i en skog - oavsett om det är en djup, dov granskog eller en ljus och pigg björkskog, jag vill fånga glädjen som vatten för med sig, jag vill fånga vindarna som blåser i blommor.


Min vision är att skapa en balans mellan mänsklighet och natur. Under en fotografering i Kittelfjäll såg jag en skylt där det stod; "Människa plus natur är konst". Då föll alla bitar på plats - jag vill vara en konstnär. Jag vill inte vara vilken fotograf som helst, utan jag vill skapa bildkonst - och detta gör jag bäst i de miljöer som jag finner storslagna och enastående.


Det är en självklarhet för mig att ägna min tid till bröllopsfotograferingar - det är ändå det jag hållit på längst med. År 2014 fotograferade jag mitt allra första bröllop och idag har jag dessvärre tappat räkningen på hur många jag fotograferat. Det finns inget som går upp mot en heldag i kärlekens tecken, och det finns nog inget som kan ge mig så många fjärilar i magen och sådant lyckorus.


Jag är en person som tycker om utmaningar. När jag utmanas går jag igenom en otrolig utveckling, och jag tycker om att lära mig saker. Därför tar jag gärna chansen att göra spännande, annorlunda fotograferingar där jag ser den här möjligheten. Jag är också en person som är otroligt förhandlingsbar och flexibel - och jag tror att det är därför jag ser potential istället för hinder.

Bröllop fjällen
Bröllop Fatmomakke
Bröllopsfotograf Västerbotten
Bröllop Saxnäs

VI SKA GIFTA OSS!


STORT grattis till er! Och välkommen hit till min lilla boning. Jag är en inbiten norrlänning som har jobbat som fotograf i sju år, men som har fotat mer eller mindre hela livet. Jag älskar bröllop och mest troligt har ni hamnat här för att ni ska gifta er. Varmt välkomna ännu en gång!

1.


Allt börjar med att ni skickar ett mail till mig där ni berättar mer om er själva, om er stora dag och frågar om jag är ledig det datum ni planerar att gifta er. Jag svarar så snabbt som möjligt och förhoppningsvis är jag ledig det datum ni förfrågat! Ni får en bekräftsele på att ni bokat datumet och betalar en bokningsavgift på 20% (denna avgift betalas inte tillbaka om ni avbokar fotograferingen). Resterande del av den totala summan faktureras isamband med bröllopet.

2.


Sedan bokar vi in ett möte där vi får chansen att lära känna varandra lite mer. Vi pratar om er planering av dagen, lägger upp fotograferingen och bestämmer andra detaljer som kan vara viktiga. Vi skriver ett avtal som säkrar ert datum.


Under hela perioden från att ni bokat mig till den stora dagen finns jag för att prata igenom planeringen och fotograferingen för att dagen ska bli så bra som möjligt för er.

3.


Så helt plötsligt är den stora dagen här och jag är med under den tid som vi bestämt tidigare för att föreviga allt. Inom kort efter dagen skickar jag några smakprov från fotograferingen - vilket brukar vara väldigt uppskattat. 

 

Bildleveransen sker inom två-tre veckor under lågsäsong, och inom fyra-fem veckor under högsäsong. Vid bokning om åtta timmar eller mer ingår en lyxig fotobok och två förstoringar i storleken 30x40 cm.

"WOW!!

Helt magiskt!! Bilderna var magnificent! Helt magiskt underbara!"


- Linda Andersson, Vilhelmina den 30 maj 2020

"Woooowww vilka underbara bilder! Du fångade verkligen allt på bild såsom jag tänkte i mitt huvud Men alltså magiskt vackert du har fotat, jag kunde inte önskat en bättre fotograf Tack för din insats på bröllopet. Du gick above and beyond med all hjälp vid sidan av fotograferingen.”


- Daniel Rindeskog & Katja Oksanen,

Uppsala den 5 oktober 2019

”Hannele har en sinne för dom där perfekta ögonblicken, där hon finner den innersta känslan på den/dom hon fotograferar. Hon satsar med hela sin själ för att hitta dom perfekta platserna. Så vart hon än tar kort, vilken årstid hon än gör det på, så blir fotografierna magiska! Vi rekommenderar henne till alla vi känner.”- Sabina & Andreas Edmundsson,

Dikanäs 14 september 2019

10 SNABBA

🤎 Jag har fotograferat i över 10 år, men haft mitt företag som fotograf sedan jag var 18 (5 år i år!)

🤎 Jag är rätt stressad som person, men varje gång jag fotograferar blir jag avslappnad som bara den. Tycker väldigt mycket om den känslan och det är precis vad jag eftersträvar i mina bilder - avslappnat och avspänt - SPONTANITET!

🤎 Förutom att fotografera bröllop plåtar jag barn och familjer

🤎 Jag har aldrig provat något annat märke än Nikon

🤎 Jag jublar varje gång jag ser genom kameran att det jag fotar blir bra. Jag får gåshud över hela kroppen när det händer

🤎 Jag är en sån som gråter på bröllop

🤎 När jag åker iväg på fotograferingar har jag ett eget disko i bilen och funderar ofta på om jag ska byta yrke till DJ

🤎  Jag skrattar mycket. Jag minns inte sist det gick en dag då jag inte skrattade

🤎 Jag jobbar sedan snart ett år tillbaka heltid som fotograf

🤎 Jag bor i Vilhelmina, men åker runt hela Sverige för fotograferingar

SÖKER NI EN FOTOGRAF SOM

🤎 Sprudlar av idéer, men som helst vill ta det spontant och kommer på det eftersom

🤎 Tycker om när det är avslappnat

🤎 Helst inte ber er att titta in i kameran, utan hellre vill ha de genuint vackra ögonblicken mellan två personer

🤎 Gärna tar med mycket natur och miljö i porträttbilderna

🤎 Kan hålla koll på allt ifrån läppstift och blommor till telefoner och och plånböcker

🤎 Gärna hjälper till med sådant som inte rör sig om fotografering på ett bröllop

🤎 Inte drar sig för att göra ibland riktigt konstiga saker för att få till en bra bild

2 timmar


Porträttfotografering före eller efter ceremoni (1-2 timmar). Möjlighet att välja till kortare ceremoni (ex. med vittnen).


Detta ingår:


❣️ Bröllopsmöte

❣️ Fri support före, under och efter den stora dagen

❣️ Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder/timme)

❣️Bilderna levereras på ett USB-minne i en fin presentbox till er hemadress


Detta tillkommer:


❣️ Eventuell reseersättning (65 kr/mil)


6000 kronor

3 timmar


Porträttfotografering före eller efter ceremoni (1-2 timmar) och vigsel.


Detta ingår:


❣️ Bröllopsmöte

❣️ Fri support före, under och efter den stora dagen

❣️ Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder/timme)

❣️Bilderna levereras på ett USB-minne i en fin presentbox till er hemadressDetta tillkommer:


❣️ Eventuell reseersättning (65 kr/mil)8000 kronor

5 timmar


Porträttfotografering före eller efter ceremoni (1-2 timmar) och vigsel. Välj till förberedelser, mingel, gästbilder, eller annat som ingår i er planering.


Detta ingår:


❣️ Bröllopsmöte

❣️ Fri support före, under och efter den stora dagen

❣️ Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder/timme)

❣️Bilderna levereras på ett USB-minne i en fin presentbox till er hemadress

❣️ 2 förstoringar 30x40 cm


Detta tillkommer:


❣️ Eventuell reseersättning (65 kr/mil)


13.000 kronor

8 timmar


Porträttfotografering före eller efter ceremoni (1-2 timmar) och vigsel. Välj till förberedelser, mingel, gästbilder, del av bröllopsmiddag eller annat som ingår i er planering.


Detta ingår:


❣️ Bröllopsmöte med kortare provfotografering om vi befinner oss på samma ort

❣️ Fri support före, under och efter den stora dagen

❣️ Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder/timme)

❣️Bilderna levereras på ett USB-minne i en fin presentbox till er hemadress

❣️ Fotobok

❣️ 2 förstoringar 30x40 cm


Detta tillkommer:


❣️ Eventuell reseersättning (65 kr/mil)


19.000 kronor

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera