Barn

Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.”

- Astrid Lindgren

VÅRA UNDERBARA BARN

Meningen med livet


Skolfotografering i all ära, men berättar dessa uppställda porträtt något om ditt barn? Kan du se ditt barns personlighet i bilden? Är det något du vill ge bort i en klapp, eller vill du ha helt unika bilder på det vackraste du har i livet?


En barnfotografering ger dig allt du vill ha och lite till. Du får klassiska porträtt i utomhusmiljö, men du får också barnet så som hon eller han är. Du får alla känslor, alla egenheter och du kan för alltid minnas hur underbart det är att ha barn (förutom när de skriker på natten, river ut allt ur köksskåpen och sölar på med smink över hela kroppen). Du får ditt, eller dina, barn här och nu. Stanna tiden en stund.

Avslappnat


Jag rekommenderar alla mina kunder att göra någon typ av aktivitet under fotograferingen. Ta med leksaker och gosedjur, ta med fika, vi kan plocka blåbär eller bygga en snögubbe. Vad som helst brukar fungera bra för att leda bort uppmärksamheten från mig som fotograf, speciellt om man har små barn i åldern 1,5-3 år (detta är en ålder där många är oroliga att det inte kommer gå att genomföra en fotografering, men det går hur bra som helst). Såklart fotograferar jag inte bara spontana foton, utan försöker alltid få fina "titta in i kameran"-bilder på alla också.


Människa och natur


Min "slogan" har sedan drygt ett år sedan varit människa och natur, men nu vill jag snarare säga välkommen till en ny värld, då mina foton berättar så mycket mer än bara "hej, det här är vi i familjen XXX". Mina foton är mer "hej, det här är vi och så här känner vi om det och det och för varandra, det här tycker vi om och så här är vi som personer". Men naturen finns med överallt jag vänder mig, vilket är anledningen att mina fotograferingar sker utomhus och gärna i miljöer som är storslagna.


Magiska barn


Barn är barn och barn ska få vara barn. Därför gör jag alltid allt mitt jobb efter barnens villkor. Det är omöjligt att säga exakt hur lång tid en fotografering tar, men jag avsätter 30-90 minuter för att kunna anpassa mig efter barnens behov. Har man småbarn kan det behövas matpauser, och har man äldre barn kanske de är lite griniga just då. Helt naturligt och något jag tar hänsyn till! Men, bara för att barnen kanske inte är i mode just då betyder det inte att bilderna inte blir bra. Magiska barnbilder vill jag kunna lova er oavsett förutsättningar.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR ER FOTOGRAFERING

1.

Planera gärna fotograferingen tillsammans med mig. Jag har flera års erfarenhet och ett gediget antal fotograferingar i bagaget. Jag ger gärna tips och kommer med idéer för att er fotografering ska bli så bra som möjligt.


2.

Se till att barnen har ätit, sovit och gjort sina behov innan fotograferingen. Ta med någon favoritleksak och något gott som ni vet att barnen tycker om. Önskar ni använda egen rekvista får ni såklart göra det.


3.

Klä barnen i enhetliga, naturnära färger. På hösten är det väldigt fint med exempelvis grått, brunt, gult, rött och vitt. Det går bra att ha mönstrade kläder, men se till att det finns en röd tråd och att inga mönster sticker ut för mycket. Ta gärna med mössa, vantar och halsduk till fotograferingen som vi kan variera med.


SÅ GÅR DET TILL

1.

BOKA TID

Ni bokar en tid genom formuläret nedan eller mailar mig på info@fotografhannelebang.se Jag återkopplar så snabbt jag kan med datumförslag och ni får gärna ge egna förslag på platser, annars har jag väldigt bra koll på ställen att fotografera på.


2.

PLANERING

Tillsammans planerar vi upplägget för er fotografering och jag tar hänsyn till era egna önskemål kring hur fotograferingen ska gå till.


Ta del av min KLÄDGUIDE här.


3.

FOTOGRAFERING

Vi träffas på bestämd dag för att föreviga er. Tillsammans skapar vi minnen för hela livet genom en avslappnad och lekfull fotografering.


4.

FAKTURA, SMAKPROV & LEVERANS

Inom ett par dagar skickar jag en faktura och smakprov från fotograferingen. När fakturan är betald levererar jag era bilder via ett webbalbum där ni enkelt laddar ner era foton med en personlig kod. Leveransen sker inom 4-6 veckor och betalningsvillkor för fakturan är 14 dagar.


PRISLISTA

BARNFOTOGRAFERINGI mina barnpaket ingår ett skräddarsytt upplägg efter era önskemål,rekvisita till er fotografering samt alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta

(cirka 30 st digitala foton, storlek 20x30 cm).


Vill ni att jag kommer till er går det självklart bra, då tillkommer reseersättning om 65 kr/mil.
3500 SEK

FÖRSTORINGARFineart är det mest exklusiva papper du kan hitta på marknaden. Papperet bevarar detaljer, färger och kontraster på ett förstklassiskt sätt. Kvaliteten förstärker bilden och ger en lyxig känsla. Papperet riskerar inte att ex. blekas i solen har hållbarhet för upp till hundra år. Passar bäst i en ram utan glas.


30x40 cm 750 SEK

40x50 cm 950 SEK

50x70 cm 1150 SEK

70x100 cm 1500 SEK

SYSKONFOTOGRAFERINGI mina syskonpaket ingår ett skräddarsytt upplägg efter era önskemål,rekvisita till er fotografering samt alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta

(cirka 40 st digitala foton, storlek 20x30 cm).


Vill ni att jag kommer till er går det självklart bra, då tillkommer reseersättning om 65 kr/mil.
4000 SEK

FOTOBOKFotoböcker med lay flat-bindning. Bokens innehåll består av italienskt kvalitetspapper med fineartstruktur. Högkvalitativt papper med hög färgåtergivning, kontrast och detaljrikedom. FSC-märkt. Trycks med 20-28 uppslag. Finns i två storlekar. Jag gör layout som ni granskar innan tryck.


215x215 mm 1800 SEK

200x280 mm 2000 SEK

BOKNINGSFORMULÄR

Skicka din bokningsförfrågan via formuläret till höger eller kontakta mig via något av följande:

Information inför din fotografering - allmänna villkor, behandling av personuppgifter och bokningsformulär:

 
 
 
 
 
 
Facebook
Instagram
Google
Annat
 
Ja
Nej
Ja, om vi får se bilderna först
 
Ja