Bröllop

FÖR DIG SOM FÅTT EN RING PÅ FINGRET

HANNELE BÅNG

 

FOTOGRAF • KREATÖR • STUDENT


"Mina bilder ska inte vara som alla andras". Det sa jag bestämt när jag sommaren 2018 beslöt mig för att bygga om hela mitt varumärke och utveckla ett annat koncept än vad jag haft tidigare. Jag vill inte jämföra mig med andra, jag vill inte att mina bilder ska bli en i mängden. Jag vill vara unik, och jag vill att mina bilder ska synas på långt håll.


Jag vill fånga de där små ögonblicken som man (kanske) så sällan ser, jag vill fånga alla bubblande känslor. Jag vill att mina foton ska berätta mer än 1000 ord, de ska skapa en speciell känsla i hela kroppen som får en att känna miljontals olika saker på en och samma gång. Jag vill skapa mäktiga bilder i annorlunda miljöer, jag vill fånga känslan man förnimmer i en skog - oavsett om det är en djup, dov granskog eller en ljus och pigg björkskog, jag vill fånga glädjen som vatten för med sig, jag vill fånga vindarna som blåser i blommor.


Min vision är att skapa en balans mellan mänsklighet och natur. Under en fotografering i Kittelfjäll såg jag en skylt där det stod; "Människa plus natur är konst". Då föll alla bitar på plats - jag vill vara en konstnär. Jag vill inte vara vilken fotograf som helst, utan jag vill skapa bildkonst - och detta gör jag bäst i de miljöer som jag finner storslagna och enastående.


Det är en självklarhet för mig att ägna min tid till bröllopsfotograferingar - det är ändå det jag hållit på längst med. År 2014 fotograferade jag mitt allra första bröllop och idag har jag dessvärre tappat räkningen på hur många jag fotograferat. Det finns inget som går upp mot en heldag i kärlekens tecken, och det finns nog inget som kan ge mig så många fjärilar i magen och sådant lyckorus.


Jag är en person som tycker om utmaningar. När jag utmanas går jag igenom en otrolig utveckling, och jag tycker om att lära mig saker. Därför tar jag gärna chansen att göra spännande, annorlunda fotograferingar där jag ser den här möjligheten. Jag är också en person som är otroligt förhandlingsbar och flexibel - och jag tror att det är därför jag ser potential istället för hinder.

Allt börjar med ett mail till mig där ni berättar mer om er själva, om er stora dag och frågar om jag är ledig det datum ni planerar att gifta er. Jag svarar så snabbt som möjligt och förhoppningsvis är jag ledig det datum ni förfrågat!

 

Sedan bokar vi in ett möte där vi får chansen att lära känna varandra lite mer. Vi pratar om planeringen av dagen, lägger upp fotograferingen och bestämmer andra detaljer som kan vara viktiga. Vi skriver ett avtal som säkrar ert datum. I samband med bröllopsmötet får ni en faktura på 25% av hela summan som bokningsavgift. Resterande faktureras 14 dagar efter er stora dag.

Under hela perioden från att ni bokat mig till den stora dagen finns jag för att prata igenom planeringen och fotograferingen för att dagen ska bli så bra som möjligt för er.

 

Så helt plötsligt är den stora dagen här och jag är med under den tid som vi bestämt tidigare för att föreviga allt. Inom kort efter dagen skickar jag några smakprov från fotograferingen - vilket brukar vara väldigt uppskattat. 

 

Leveransen sker inom två-tre veckor under lågsäsong, och inom fyra-fem veckor under högsäsong. Vid bokning om åtta timmar eller mer ingår en lyxig fotobok och två förstoringar i storleken 30x40 cm.

LEDIGA TIDER SOMMAR 2020


JUNI

1 ledig tid


JULI

1 ledig tid


AUGUSTI

2 lediga tider”Woooowww vilka underbara bilder! Du fångade verkligen allt på bild såsom jag tänkte i mitt huvud Men alltså magiskt vackert du har fotat, jag kunde inte önskat en bättre fotograf Tack för din insats på bröllopet. Du gick above and beyond med all hjälp vid sidan av fotograferingen.”- Daniel Rindeskog & Katja Oksanen

”Hannele har en sinne för dom där perfekta ögonblicken, där hon finner den innersta känslan på den/dom hon fotograferar. Hon satsar med hela sin själ för att hitta dom perfekta platserna. Så vart hon än tar kort, vilken årstid hon än gör det på, så blir fotografierna magiska! Vi rekommenderar henne till alla vi känner.”- Sabina & Andreas Edmundsson

3 TIMMAR


Porträttfotografering före eller efter ceremoni (1-2 timmar) och vigsel.
Detta ingår:


🍁 Bröllopsmöte

🍁 Fri support före, under och efter den stora dagen

🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder/timme)Detta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)6.000 kronor

5 TIMMAR


Porträttfotografering före eller efter ceremoni (1-2 timmar) och vigsel. Välj till förberedelser, mingel, gästbilder, eller annat som ingår i er planering.
Detta ingår:


🍁 Bröllopsmöte

🍁 Fri support före, under och efter den stora dagen

🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder/timme)Detta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)10.000 kronor

8 TIMMAR


Porträttfotografering före eller efter ceremoni (1-2 timmar) och vigsel. Välj till förberedelser, mingel, gästbilder, del av bröllopsmiddag eller annat som ingår i er planering.
Detta ingår:


🍁 Bröllopsmöte

🍁 Fri support före, under och efter den stora dagen

🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder/timme)

🍁 Fotobok

🍁 2 förstoringar 30x40 cmDetta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)16.000 kronor

12 TIMMAR


Missa inget av er stora dag! 12 timmar täcker hela dagen, från förberedelser till fest!
Detta ingår:


🍁 Bröllopsmöte

🍁 Fri support före, under och efter den stora dagen

🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder/timme)

🍁 Fotobok

🍁 2 förstoringar 30x40 cm


Detta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)24.000 kronor

SKICKA EN

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 
 
 
 
 
 
 

info@fotografhannelebang.se

072-502 23 76

Copyright © All Rights Reserved