FÖR DIG SOM VÄNTAR SMÅTTGRAVID

HANNELE BÅNG

 

• FOTOGRAF •


"Mina bilder ska inte vara som alla andras". Det sa jag bestämt när jag sommaren 2018 beslöt mig för att bygga om hela mitt varumärke och utveckla ett annat koncept än vad jag haft tidigare. Jag vill inte jämföra mig med andra, jag vill inte att mina bilder ska bli en i mängden. Jag vill vara unik, och jag vill att mina bilder ska synas på långt håll.


Jag vill fånga de där små ögonblicken som man (kanske) så sällan ser, jag vill fånga alla bubblande känslor. Jag vill att mina foton ska berätta mer än 1000 ord, de ska skapa en speciell känsla i hela kroppen som får en att känna miljontals olika saker på en och samma gång. Jag vill skapa mäktiga bilder i annorlunda miljöer, jag vill fånga känslan man förnimmer i en skog - oavsett om det är en djup, dov granskog eller en ljus och pigg björkskog, jag vill fånga glädjen som vatten för med sig, jag vill fånga vindarna som blåser i blommor.


Min vision är att skapa en balans mellan mänsklighet och natur. Under en fotografering i Kittelfjäll såg jag en skylt där det stod; "Människa plus natur är konst". Då föll alla bitar på plats - jag vill vara en konstnär. Jag vill inte vara vilken fotograf som helst, utan jag vill skapa bildkonst - och detta gör jag bäst i de miljöer som jag finner storslagna och enastående.


Därför är det omöjligt för mig att specialisera mig inom ett område. Konst är inget man skapar på beställning - det är något man måste känna i hela kroppen för att åstadkomma. Om det är ett litet barn på 12 månader, en gravid kvinna i 35-årsåldern, en grupp pensionärer, produkter eller in action på ett företag - det spelar ingen roll. Alla är komponenter i en bra, unik bild och tillsammans skapar vi material som passar ert ändamål. Självklart finns det typer av fotograferingar jag tycker mer om, och gärna ägnar mig åt. Barnfotograferingar har varit "min grej" ett tag nu, och helt ärligt - det finns väl inget bättre än ett par syskon som kramas eller en liten 5-åring som skrattar så hon kiknar? Men på senare tid har jag fallit mer och mer för gravidfotograferingar, kanske för att jag känner något speciellt i kontakten med mamman, kanske är det för att man utvecklar ett speciellt band med familjen, kanske för historian som bilderna berättar...

Gravidfotograf
Gravidfotografering Vilhelmina
Gravidfotografering
Gravidfotograf Västerbotten

GRATTIS TILL BEBISLYCKAN!


Detta är nog det mäktigaste du gör i ditt liv! Jag vet hur det känns och det är SÅ otroligt! Vi väntar själva en liten knodd i december. Psssst! Det är fortfarande hemligt 🙈 Hur har du hittat dig hit då? Mest troligt för att du vill föreviga det största du gör i ditt liv! Välkommen hit!

🌟


En gravidfotografering är ett sätt att föreviga det mäktigaste och vackraste som finns i livet. Bara mamman, så som hon är, eller tillsammans med sin partner och tidigare barn.

 

Söker du en helt unik fotografering rekommenderar jag fotografering i fjällvärlden. Reseersättning tillkommer om 65 kronor per mil (börjar räknas två mil utanför Vilhelmina tätort).

🌟


För att vara säker på att få en tid för fotografering bör du/ni höra av er så tidigt som möjligt i graviditeten, gärna runt vecka 20. En gravidfotografering ska kännas speciell och därför bör den planeras så bra som möjligt. Men även om du är sent ute - hör av dig, jag kan kanske ordna det ändå!

 

Det är mest lämpligt att göra en gravidfotografering någonstans mellan vecka 27 och 35.

🌟


Inför fotograferingen bestämmer vi tillsammans hur upplägget ska se ut och andra detaljer, till exempel klädval, rekvisita och plats. Vi träffas på utnämnt ställe och under fotograferingen testar vi en del olika platser och poseringar. Möjlighet till flera klädval och ombyten är en självklarhet och det är alltid roligt med lite variation.

 

Kort efter fotograferingen skickar jag alltid ett par smakprov från fotograferingen vilket brukar uppskattas. Bilderna levereras sedan efter cirka 2-3 veckor.

FOTOGRAFERING


Vilken passar dig?

Investering

Blommande

En lyxig dag

EN INVESTERING FÖR FRAMTIDEN


Porträttfotografering 60 minuter
Detta ingår:


🌸 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (ca 50 bilder)

🌸 En plats

🌸 Ett till två ombytenDetta tillkommer:


🌸 Eventuell reseersättning (65 kr/mil)3.000 kronor

EN BLOMMANDE FOTOGRAFERING


Porträttfotografering 60-90 minuter
Detta ingår:


🌸 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (ca 50 bilder)

🌸 Bilderna levereras på ett USB-minne i en fin presentbox till er hemadress

🌸 Möjlighet till flera platser och flera ombyten

🌸 Vacker blomkrans (Lilla Fröken Blomster) i matchande färgtemaDetta tillkommer:


🌸 Eventuell reseersättning (65 kr/mil)4.500 kronor

🌸YOU ARE A QUEEN🌸

Att vara gravid kan vara en dans på rosor eller ett rent h......


Hur din graviditet än ter sig så är det du, ja du,

kvinnan som bär på ett barn,

som förtjänar en dag bara för dig själv. En dag där du blir omhändertagen och får slappna av och bara tänka på dig själv.Tillsammans med två unga entreprenörer, Frida och Elin, har jag utvecklat ett koncept för den gravida kvinnan. En dag där du får komma bort, där du får känna dig som en QUEEN.Du börjar dagen med att ta dig till Salong TEASE (Volgsjövägen 72, Vilhelmina). Där möter du Frida, som är frisör, och Elin som är make-up-artist.

Där blir du serverad alkoholfritt bubbel och praliner från det lokala företaget Pralineriet. Elin lägger på en ansiktsmask som verkar under tiden Frida tvättar ditt hår. Sedan arbetar de tillsammans för att styla och sminka dig. Detta tar ungefär en timme.

Därefter får du byta om till de kläder du vill fotograferas i, i salongen. Jag möter upp dig där och när du är färdigklädd sätter vi på blomkransen som Marri eller Ullis på Lilla Fröken Blomster gjort.


Vi åker i varsin bil eller tillsammans till de platser vi valt att fotografera på. Vi fotograferar i ungefär 60-120 minuter, med inräknade pauser (exempelvis värmepaus på vintern, eller för att förflytta oss).


När vi är klara får du behålla blomkransen som ett minne från denna dag. Inom två vardagar skickar jag några smakprov från fotograferingen, och ungefär tre veckor senare levereras bilderna på ett USB-minne i en fin presentbox.


Såklart är det okej om du vill ha med din partner eller andra barn (eller djur) under fotograferingen.

_DSC0573
_DSC0703
_DSC0654
_DSC0741
_DSC0776
_DSC0830
_DSC0860
_DSC0883
_DSC0888
_DSC0892
_DSC0894
_DSC0904
_DSC0919
_DSC08079
_DSC0900

"Som höggravid så var det fantastiskt att få bli omhändertagen

& få allt fixat inför fotograferingen - kan varmt rekommendera 💕"- Fatima M. Olofsson, bf juni 2020

EN LYXIG DAG 


Porträttfotografering 60-120 minuter
Detta ingår:


🌸 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (ca 50 bilder)

🌸 Bilderna levereras på ett USB-minne i en fin presentbox till er hemadress

🌸 Flera platser

🌸 Obegränsat ombyten

🌸 Styling av hår och make-up hos Elin (Änglakällaren) och Frida (Salong TEASE)

🌸 Blomkrans (Lilla Fröken Blomster) i matchande färgtema


Detta tillkommer:


🌸 Eventuell reseersättning (65 kr/mil)6.500 kronor

 
 
 
 
 
 
 
 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera