FÖR DIG OCH DIN FAMILJBARN & FAMILJ

BARA NI, SOM NI ÄR


Det bästa av alla världar


En familjefotografering är öppen, äkta och ärlig. Jag vill tillsammans med er lyfta fram det bästa av er som familj genom spontana och lekfulla ögonblick.


En fotografering hos mig är inte stram, uppställd och stel. Tvärtom! Den är känslosam, mysig och naturlig.


För mig är det viktigt att visa personligheter och egenheter i de bilder jag fotograferar. Jag vill därför lyfta citatet "låta barn vara barn", då det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Barn är barn och de måste få vara barn - även på fotograferingar.

Avslappnat


Jag rekommenderar alla mina kunder att göra någon typ av aktivitet tillsammans. Ta med leksaker och gosedjur till barnen, ta med fika, plocka blåbär eller bygg en snögubbe. Vad som helst brukar fungera bra för att leda bort uppmärksamheten från mig som fotograf, speciellt om man har små barn i åldern 1,5-3 år. Såklart fotograferar jag inte bara spontana foton, utan försöker alltid få fina "titta in i kameran"-bilder på alla också.

Människa och natur


Min "slogan" har sedan drygt ett år sedan varit människa och natur, men nu vill jag snarare säga välkommen till en ny värld, då mina foton berättar så mycket mer än bara "hej, det här är vi i familjen XXX". Mina foton är mer "hej, det här är vi och så här känner vi om det och det och för varandra, det här tycker vi om och så här är vi som personer". Men naturen finns med överallt jag vänder mig, vilket är anledningen att mina fotograferingar sker utomhus och gärna i miljöer som är storslagna.

Magiska barn


Barn är barn och barn ska få vara barn. Därför gör jag alltid allt mitt jobb efter barnens villkor. Det är omöjligt att säga exakt hur lång tid en fotografering tar, men jag avsätter 30-90 minuter för att kunna anpassa mig efter barnens behov. Har man småbarn kan det behövas matpauser, och har man äldre barn kanske de är lite griniga just då. Helt naturligt och något jag tar hänsyn till! Men, bara för att barnen kanske inte är i mode just då betyder det inte att bilderna inte blir bra. Magiska barnbilder vill jag kunna lova er oavsett förutsättningar.

MINISESSIONS


Hösten 2020

_DSC1272
_DSC2112
_DSC4107
_DSC6315
_DSC2291
_DSC7332

”Hannele har alltid varit ett självklart val för oss när det gäller att föreviga livets olika stunder. Professionell, flexibel, varm & jordnära - man känner sig så trygg och naturlig i fotosessionen. När det sett omöjligt ut med väderförhållanden etc så har Hannele ändå lyckats skapa magi! Hon gör det omöjliga möjligt - det märks så tydligt att hon lägger ned själ & hjärta i sitt arbete”


- Fatima Olofsson

”Snabb, enkel och flexibel kommunikation.

Alltid proffsigt bemötande, både mot vuxna och barn!

Fantasifull fotograf, alltid nya idéer!

Hannele är ödmjuk och inlyssnande, därför är det lätt att känna ett förtroende. Det tycker jag är avgörande för att kunna känna sig bekväm som kund.”


- Annika Andersson

"Alltså tack så fruktansvärt mycket för dessa underbara bilder!! De är helt fantastiska!!! De är mer än jag kunde önska!

Tack så otroligt mycket!!!"


- Emma Martinsson

Att tänka på


inför er fotografering

1.


Planera gärna fotograferingen tillsammans med mig. Jag har flera års erfarenhet och ett gediget antal fotograferingar i bagaget. Jag ger gärna tips och kommer med idéer för att er fotografering ska bli så bra som möjligt.

2.


Se till att barnen har ätit, sovit och gjort sina behov innan fotograferingen. Ta med någon favoritleksak och något gott som ni vet att barnen tycker om. Önskar ni använda egen rekvista får ni såklart göra det.

3.


Klä barnen i enhetliga, naturnära färger. På hösten är det väldigt fint med exempelvis grått, brunt, gult, rött och vitt. Det går bra att ha mönstrade kläder, men se till att det finns en röd tråd och att inga mönster sticker ut för mycket. Ta gärna med mössa, vantar och halsduk till fotograferingen som vi kan variera med.

Så går det till:1. Boka en tid


Ni bokar en tid genom formuläret nedan eller mailar mig på info@fotografhannelebang.se Jag återkopplar så snabbt jag kan med datumförslag och ni får gärna ge egna förslag på platser, annars har jag väldigt bra koll på ställen att fotografera på.2. Planering


Tillsammans planerar vi upplägget för er fotografering och jag tar hänsyn till era egna önskemål kring hur fotograferingen ska gå till.3. Fotografering


Vi träffas på bestämd dag för att föreviga er. Tillsammans skapar vi minnen för hela livet genom en avslappnad och lekfull fotografering.4. Faktura, smakprov och leverans


Inom ett par dagar skickar jag en faktura och smakprov från fotograferingen. När fakturan är betald levererar jag era bilder via ett webbalbum där ni enkelt laddar ner era foton med en personlig kod. Leveransen sker inom 4-6 veckor och betalningsvillkor för fakturan är 14 dagar.


DETTA INGÅRBarn


- Skräddarsytt upplägg

- Rekvisita till er fotografering

- Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (cirka 30 st)


Tillkommer: ev. reseersättning om 65 kr/mil

2500 kronor

DETTA INGÅRSyskon


- Skräddarsytt upplägg

- Rekvisita till er fotografering

- Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (cirka 50 st)


Tillkommer: ev. reseersättning om 65 kr/mil

2800 kronor

DETTA INGÅRFamilj


- Skräddarsytt upplägg

- Rekvisita till er fotografering

- Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (cirka 70 st)


Tillkommer: ev. reseersättning om 65 kr/mil

3000 kronor

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
Ja, om vi får se bilderna först
 
Ja
 
 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera