FÖR DIG SOM

HAR EN STOR FAMILJ


HANNELE BÅNG

 

• FOTOGRAF •


"Mina bilder ska inte vara som alla andras". Det sa jag bestämt när jag sommaren 2018 beslöt mig för att bygga om hela mitt varumärke och utveckla ett annat koncept än vad jag haft tidigare. Jag vill inte jämföra mig med andra, jag vill inte att mina bilder ska bli en i mängden. Jag vill vara unik, och jag vill att mina bilder ska synas på långt håll.


Jag vill fånga de där små ögonblicken som man (kanske) så sällan ser, jag vill fånga alla bubblande känslor. Jag vill att mina foton ska berätta mer än 1000 ord, de ska skapa en speciell känsla i hela kroppen som får en att känna miljontals olika saker på en och samma gång. Jag vill skapa mäktiga bilder i annorlunda miljöer, jag vill fånga känslan man förnimmer i en skog - oavsett om det är en djup, dov granskog eller en ljus och pigg björkskog, jag vill fånga glädjen som vatten för med sig, jag vill fånga vindarna som blåser i blommor.


Min vision är att skapa en balans mellan mänsklighet och natur. Under en fotografering i Kittelfjäll såg jag en skylt där det stod; "Människa plus natur är konst". Då föll alla bitar på plats - jag vill vara en konstnär. Jag vill inte vara vilken fotograf som helst, utan jag vill skapa bildkonst - och detta gör jag bäst i de miljöer som jag finner storslagna och enastående.


Därför är det omöjligt för mig att specialisera mig inom ett område. Konst är inget man skapar på beställning - det är något man måste känna i hela kroppen för att åstadkomma. Om det är ett litet barn på 12 månader, en gravid kvinna i 35-årsåldern, en grupp pensionärer, produkter eller in action på ett företag - det spelar ingen roll. Alla är komponenter i en bra, unik bild och tillsammans skapar vi material som passar ert ändamål. Självklart finns det typer av fotograferingar jag tycker mer om, och gärna ägnar mig åt.


Jag är en person som tycker om utmaningar. När jag utmanas går jag igenom en otrolig utveckling, och jag tycker om att lära mig saker. Därför tar jag gärna chansen att göra spännande, annorlunda fotograferingar där jag ser den här möjligheten. Jag är också en person som är otroligt förhandlingsbar och flexibel - och jag tror att det är därför jag ser potential istället för hinder.

"Bilder på de personer som betyder allra mest i världen"


EN STOR FAMILJ?


Vi vet alla hur det är. Man är flera syskon som har familjer, man har kanske en mamma och en pappa på ett hörn och en liten hund eller så. Flera gånger har ni tänkt tanken att ni ska boka en familjefotografering, men hur gör man när man vill ha med HELA familjen? Du vill ha kort på din familj och funderar därför på att boka endast för er, men du vill ju så gärna ha syskonbilder, kusinbilder, generationskort, bilder på mamma och pappa och så vidare och så vidare och så vidare........


Jag vet hur det är. Det är svårt att samlas trots att man så gärna vill. Man vill ge mormor och morfar något fint att hänga på väggen, en bild på barnen och barnbarnen. Man vill själv ha en tavla på sin egen familj och sina syskon. Man vill ha en bild på alla de personer som betyder mest i världen.
Så jag har gjort en lösning för er. För er som vill ha med ALLA på kort. För er som vill samlas och förevigas TILLSAMMANS.


"Tusen tack för så fanatiskt fina bilder! Du är en magisk fotograf."- Emma Danvind

HUR GÅR DET TILL?


Ni kontaktar mig via mail, telefon eller via formuläret nedan. Vi bokar en dag där ni alla kan samlas, oavsett hur många ni är, och bestämmer en plats för fotograferingen. Vi bokar 2-3 timmar fotografering beroende på storleken på familjen.


När det är dags att föreviga er fotograferar vi era enskilda familjer (grupp, syskon, par och enskilt), vi fotograferar alla tillsammans, vi fotograferar ev. mammor/pappor/far/morföräldrar, syskonbilder, kusinfoton, generationskort, mor/dotter/far/son, och alla andra kombinationer vi kan komma på.

Jag vet hur svårt det kan vara att samlas och därför finns jag för er under denna stund och gör allt för att ni ska få med er magiska bilder som ni kan minnas under lång tid.


Efter fotograferingen levereras fakturan till den familjemedlem jag haft kontakt med. 2-4 veckor efter fotograferingstillfället

levereras bilderna i ett webbalbum som ni kan dela med varandra och ladda ner på varsitt håll.
En lösning för de som vill SAMLAS och vara TILLSAMMANS en liten stund.När ska vi boka?


Detta koncept kör sin prov-period under sommaren 2020.

Det är därför möjligt att boka en storfamiljsfotografering under juni, juli och augusti.


För helgtider rekommenderas att ta kontakt med mig så tidigt som möjligt.


"Vi är så himla nöjda, de är så sjukt fina!! Tusen tack!!! Vi ses och hörs framöver.- Hélene Tilert

DEN LILLA STORA FAMILJEN


Två familjer och ev. föräldrar
Detta ingår:


🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (ca 100 bilder)

🍁 En plats

🍁 Standardfotografering av båda familjerna, ev. parbilder på föräldrarna samt andra önskade konstellationer


Detta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)5.500 kronor

DEN MELLANSTORA FAMILJEN


Tre familjer och ev. föräldrar
Detta ingår:


🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (ca 100 bilder)

🍁 En plats

🍁 Standardfotografering av tre familjer, ev. parbilder på föräldrarna samt andra önskade konstellationer


Detta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)8.500 kronor

DEN STORA FAMILJEN


Fyra familjer och ev. föräldrar
Detta ingår:


🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (ca 100 bilder)

🍁 En plats

🍁 Standardfotografering av fyra familjer, ev. parbilder på föräldrarna samt andra önskade konstellationer


Detta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)11.500 kronor

ÄNNU STÖRRE FAMILJ?


Kontakta mig för prisuppgift!

SKICKA EN

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 
 
 
 
Lilla stora
Mellanstor
Stor
Ännu större
 
 
 

info@fotografhannelebang.se

072-502 23 76

Copyright © All Rights Reserved