FÖR FÖRETAGARE

HANNELE BÅNG

 

• FOTOGRAF •


"Mina bilder ska inte vara som alla andras". Det sa jag bestämt när jag sommaren 2018 beslöt mig för att bygga om hela mitt varumärke och utveckla ett annat koncept än vad jag haft tidigare. Jag vill inte jämföra mig med andra, jag vill inte att mina bilder ska bli en i mängden. Jag vill vara unik, och jag vill att mina bilder ska synas på långt håll.


Jag vill fånga de där små ögonblicken som man (kanske) så sällan ser, jag vill fånga alla bubblande känslor. Jag vill att mina foton ska berätta mer än 1000 ord, de ska skapa en speciell känsla i hela kroppen som får en att känna miljontals olika saker på en och samma gång. Jag vill skapa mäktiga bilder i annorlunda miljöer, jag vill fånga känslan man förnimmer i en skog - oavsett om det är en djup, dov granskog eller en ljus och pigg björkskog, jag vill fånga glädjen som vatten för med sig, jag vill fånga vindarna som blåser i blommor.


Min vision är att skapa en balans mellan mänsklighet och natur. Under en fotografering i Kittelfjäll såg jag en skylt där det stod; "Människa plus natur är konst". Då föll alla bitar på plats - jag vill vara en konstnär. Jag vill inte vara vilken fotograf som helst, utan jag vill skapa bildkonst - och detta gör jag bäst i de miljöer som jag finner storslagna och enastående.


Därför är det omöjligt för mig att specialisera mig inom ett område. Konst är inget man skapar på beställning - det är något man måste känna i hela kroppen för att åstadkomma. Om det är ett litet barn på 12 månader, en gravid kvinna i 35-årsåldern, en grupp pensionärer, produkter eller in action på ett företag - det spelar ingen roll. Alla är komponenter i en bra, unik bild och tillsammans skapar vi material som passar ert ändamål.


Jag är en person som tycker om utmaningar. När jag utmanas går jag igenom en otrolig utveckling, och jag tycker om att lära mig saker. Därför tar jag gärna chansen att göra spännande, annorlunda fotograferingar där jag ser den här möjligheten. Jag är också en person som är otroligt förhandlingsbar och flexibel - och jag tror att det är därför jag ser potential istället för hinder.


Jag arbetar med en del företag - med vissa skriver jag längre avtal, och med andra fotograferar jag enstaka tillfällen.

Kontakta mig för offert.Se min portfolio här:

”Du förstod PRECIS vad jag menade

med att huset har en egen själ! Det blev så bra!"- Maria Strandberg, Lilla Hotellet


VÄSTERBOTTENSSÅPA

 

Ett samarbete.

 

Västerbottenssåpa förser mig med produkter för att kunna leva ett mer klimatsmart liv, medan jag förser dem med produktbilder som jag fotograferar i olika situationer. Jag publicerar också bilder på deras produkter på vissa av mina sociala medier.


Se fler bilder från samarbetet HÄR.

ROSE BOX.SE

 

Produktfotografering

 

Jag fotograferar produktbilder till

Rose Box.se samt till Rose Box sociala medier.


Exempel på produktfotografering:

Rose Box.se har 8 olika blomboxar och 3 buketter. Grundläggande produktfotografering, ett antal olika kombinationer och fotografering med presentkort - cirka 3 timmar. Ungefär 150 bilder levererades.

VILHELMINA LÄRCENTRUM

 

Mitt största arbete.

 

Jag jobbar mer än 20 timmar i månaden med Vilhelmina Lärcentrum, där jag förutom att fotografera sköter hemsida, sociala medier och annonsering.

 

Se mer

_DSC4679
_DSC4743
_DSC3916
_DSC5230

LILLA VENTURA HEMMASSAGE

 

Bildmaterial till hemsida.

 

Jag lärde känna Marites när jag jobbade som lärare på Sfi, och nu har hon startat ett företag där hon, precis som namnet låter, åker hem till kunder för att ge dem massage. Inför uppbyggnaden av hennes hemsida samlade vi på oss lite bildmaterial.

LEGUANO - GÅ BARFOTA

 

Ett långt utbyte.

 

Jag har jobbat med Leguano sedan 2016 och gjort (eller imiterat)  alla möjliga sorters aktiviteter, allt från att boarda ett flygplan till att paddla kanot till att fjällvandra.

”Sååå snygga bilder! Så sjukt duktig du är!

Tack så mycket, det här kommer bli superbra!"- Martin Bergman, Bergmans Fisk & Vilt


"Så fina bilder du tagit! Tack dessutom för det väldoftande sätt dom levererades på.

Vi har bara hunnit gå igenom dom lite hastigt men spånar redan på olika sätt att använda dom."- Harrieth Andersson, Utvecklingsenheten Vilhelmina


DSC_9127
DSC_9192
DSC_9426
DSC_8460
DSC_9706
DSC_8938
DSC_9832

”Hannele arbetar som marknadskonsult åt Vilhelmina Lärcentrum och svarar för vuxenutbildningens webbsidor lokalt, i inlandet och i Västerbottens län.


Hannele är en driven fotograf och webbredaktör med ett eget konstnärligt uttryck.

Hon kombinerar noggrannhet med effektivitet och levererar med hög kvalitet.”- Lars Gavelin, Vilhelmina Lärcentrum


UPPDRAGS

FOTOGRAFERING


Fotografering efter era önskemål. Ex. in-action-bilder, personalporträtt och lokalfoton.
Detta ingår:


🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta, som ni får fri användningsrätt till

🍁 Bilderna levereras på ett USB-minne i en presentbox till företagets adressDetta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)2.000 kronor/timme exkl. moms

UPPDRAG
Till exempel:


🍁 Produktfotografering

🍁 In action

🍁 Lokaler

🍁 Personalfoton

🍁 Tidningar/redaktionella uppdrag

🍁 Pressfotografering

🍁 Bokomslag

🍁 Events/evenemang/mingel

🍁 Fastighetsförsälning

🍁 Interiör

🍁 etc
Skicka offertförfrågan

SKICKA

OFFERFÖRFRÅGAN

 
 
 
 
 
 
 
 

info@fotografhannelebang.se

072-502 23 76

Copyright © All Rights Reserved