Gravid

Låt därför livet bära med sig vad det vill, och låt mig vara stark nog att ta emot vad det bjuder.”

- Astrid Lindgren

GRATTIS TILL BEBISLYCKAN!

Det vackraste en kan genomgå i livet


Är du en av dem som står där framför spegeln, gravid i vecka 28, och tänker: "fy tusan vad fin jag är"? Eller är du en av dem som står framför spegeln och tänker "fy, när är detta över?". Oavsett vem du är så vill jag bara inleda detta avsnitt på min hemsida med att säga detta: DU ÄR VACKER.


Det finns ingen människa så fin som en gravid kvinna. Det fick jag själv höra många gånger under min graviditet och det är verkligen så. Hennes utstrålning, hennes styrka och hennes passion. Och det mest fantastiska är ju att den kvinnliga kroppen kan bära och utveckla ett barn från att vara en liten cell till en fullt fungerande människa. Det är mäktigt.

För framtiden


Jag har själv genomfört en gravidfotografering och det var först efter den som jag faktiskt förstod värdet i att genomföra en sådan. Att ha dessa bilder idag är otroligt värdefullt, kanske viktigast för mig idag, men för min son kanske det är viktigt om tio, tjugo eller femtio år. En gravidfotografering genomför du för att föreviga det största du gör i livet, om det så är första gången eller tionde. Varje graviditet är unik och lika fantastisk i sig. Dessa bilder ska leva vidare i generationer och får inte bara dig att minnas den tiden i ditt, och era, liv.


Att vara gravid


Njuter du av att vara gravid? Grattis! Är graviditeten mer eller mindre förknippad med smärtor, dålig sömn och kaskader på toaletten? Vem du än är så förstår jag hur det är att vara gravid och hur jobbigt det ibland kan kännas. Under fotograferingen vill jag därför göra det så bekvämt som möjlight för dig med värmepausser, dryck, tilltugg, ja, vad du än behöver. Det kan vara riktigt jobbigt att stå där och vara kissnödig, törstig och ha ont i kroppen utan att känna att man kan säga det.


40 veckor gravid, när är det dags?


För att vara säker på att få en tid för fotografering bör du/ni höra av er så tidigt som möjligt i graviditeten, gärna runt vecka 20. En gravidfotografering ska kännas speciell och därför bör den planeras så bra som möjligt. Men även om du är sent ute - hör av dig, jag kan kanske ordna det ändå!

 

Det är mest lämpligt att göra en gravidfotografering någonstans mellan vecka 27 och 35.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR ER FOTOGRAFERING

1.

Inför fotograferingen bestämmer vi tillsammans hur upplägget ska se ut och andra detaljer, till exempel klädval, rekvisita och plats. Vi träffas på utnämnt ställe och under fotograferingen testar vi en del olika platser och poseringar. Möjlighet till flera klädval och ombyten är en självklarhet och det är alltid roligt med lite variation.


2.

Vad gäller klädsel har jag ett par gravidklänningar som jag lånar ut. Vill man ha egna kläder är det självklart okej, och kanske viktigast av allt under en gravidfotografering är att man känner sig bekväm. Välj klädsel som du trivs i.


Ta del av min KLÄDGUIDE här.

3.

Du väljer din fotografering. Du kan komma själv, ha med din partner, eventuella barn och/eller djur. Alla är välkomna och det är dina minnen vi skapar.

SÅ GÅR DET TILL

1.

BOKA TID

Ni bokar en tid genom formuläret nedan eller mailar mig på info@fotografhannelebang.se Jag återkopplar så snabbt jag kan med datumförslag och ni får gärna ge egna förslag på platser, annars har jag väldigt bra koll på ställen att fotografera på.


2.

PLANERING

Tillsammans planerar vi upplägget för er fotografering och jag tar hänsyn till era egna önskemål kring hur fotograferingen ska gå till.


3.

FOTOGRAFERING

Vi träffas på bestämd dag för att föreviga er. Tillsammans skapar vi minnen för hela livet genom en avslappnad fotografering.


4.

FAKTURA, SMAKPROV & LEVERANS

Inom ett par dagar skickar jag en faktura och smakprov från fotograferingen. När fakturan är betald levererar jag era bilder via ett webbalbum där ni enkelt laddar ner era foton med en personlig kod. Leveransen sker inom 4-6 veckor och betalningsvillkor för fakturan är 14 dagar.


PRISLISTA

GRAVID NO. 1I mitt minsta gravidpaket ingår fotografering i 45 minuter, ett skräddarsytt upplägg efter era önskemål, en till två ombyten, en plats för fotografering, ev. rekvisita samt alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (20x30cm) levererade via webbalbum

(cirka 40 st digitala foton).


Vill ni att jag kommer till er går det självklart bra, då tillkommer reseersättning om 65 kr/mil.
4000 SEK

GRAVID NO. 2I mitt gravidpaket NO. 2 ingår fotografering i 60-90 minuter, ett skräddarsytt upplägg efter era önskemål, möjlighet till flera ombyten och platser för fotografering, ev. rekvisita, alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (cirka 60 st digitala foton, storlek 20x30cm) som levereras i en fin presentbox hem till er samt en vacker och unik blomkrans i matchande färgtema från vår lokala florist

Lilla Fröken Blomster.


Vill ni att jag kommer till er går det självklart bra, då tillkommer reseersättning om 65 kr/mil.
5000 SEK

GRAVID NO. 3I mitt största gravidpaket ingår fotografering i 90-120 minuter, ett skräddarsytt upplägg efter era önskemål, obegränsat antal ombyten, flera platser för fotografering, ev. rekvisita, alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (cirka 80 st, storlek 20x30cm) som levereras i en fin presentbox hem till er,


vacker blomkrans från Lilla Fröken Blomster i matchande färgtema samt styling av hår och makeup hos våra lokala unga entreprenörer Frida Isaksson (SALONG TEASE) och Elin Hagenwald (ÄNGLAKÄLLAREN).

Här börjar du din dag med alkoholfritt bubbel och tilltugg för att sedan fotograferas.


En dag bara för dig.


Vill ni att jag kommer till er går det självklart bra, då tillkommer reseersättning om 65 kr/mil.
7000 SEK

BARNFOTOGRAFERINGAlla som bokar ett av mina gravidpaket får 1000 SEK rabatt på en

barnfotografering

som genomförs under barnets första år.

FÖRSTORINGARFineart är det mest exklusiva papper du kan hitta på marknaden. Papperet bevarar detaljer, färger och kontraster på ett förstklassiskt sätt. Kvaliteten förstärker bilden och ger en lyxig känsla. Papperet riskerar inte att ex. blekas i solen har hållbarhet för upp till hundra år. Passar bäst i en ram utan glas.


30x40 cm 750 SEK

40x50 cm 950 SEK

50x70 cm 1150 SEK

70x100 cm 1500 SEK

FOTOBOKFotoböcker med lay flat-bindning. Bokens innehåll består av italienskt kvalitetspapper med fineartstruktur. Högkvalitativt papper med hög färgåtergivning, kontrast och detaljrikedom. FSC-märkt. Trycks med 20-28 uppslag. Finns i två storlekar. Jag gör layout som ni granskar innan tryck.


215x215 mm 1800 SEK

200x280 mm 2000 SEK

BOKNINGSFORMULÄR

Skicka din bokningsförfrågan via formuläret till höger eller kontakta mig via något av följande:

Information inför din fotografering - allmänna villkor, behandling av personuppgifter och bokningsformulär:

 
 
 
 
 
 
Facebook
Instagram
Google
Annat
 
Ja
Nej
Ja, om vi får se bilderna först
 
Ja