Företag

FÖRETAG

 

Jag arbetar med en del företag - med vissa skriver jag längre avtal, och med andra fotograferar jag enstaka tillfällen.

Kontakta mig för offert.

VÄSTERBOTTENSSÅPA

 

Ett samarbete.

 

Västerbottenssåpa förser mig med produkter för att kunna leva ett mer klimatsmart liv, medan jag förser dem med produktbilder som jag fotograferar i olika situationer. Jag publicerar också bilder på deras produkter på vissa av mina sociala medier.


Se fler bilder från samarbetet HÄR.

MAKILA DESIGN

 

Ett nystartat samarbete.

 

Makila Design handtillverkar diverse smycken, bälten och inredning med en unik norrländsk stämpel. Camilla och Matilda skickar olika hantverk till mig och de får i sin tur botanisera bland olika foton jag tar allt eftersom. Bilderna används till bland annat sociala medier.

 

Se fler bilder från samarbetet HÄR.

VILHELMINA LÄRCENTRUM

 

Mitt största arbete.

 

Jag jobbar mer än 20 timmar i månaden med Vilhelmina Lärcentrum, där jag förutom att fotografera sköter hemsida, sociala medier och annonsering.

 

Se mer

_DSC4679
_DSC4743
_DSC3916
_DSC5230

LILLA VENTURA HEMMASSAGE

 

Bildmaterial till hemsida.

 

Jag lärde känna Marites när jag jobbade som lärare på Sfi, och nu har hon startat ett företag där hon, precis som namnet låter, åker hem till kunder för att ge dem massage. Inför uppbyggnaden av hennes hemsida samlade vi på oss lite bildmaterial.

LEGUANO - GÅ BARFOTA

 

Ett långt utbyte.

 

Jag har jobbat med Leguano sedan 2016 och gjort (eller imiterat)  alla möjliga sorters aktiviteter, allt från att boarda ett flygplan till att paddla kanot till att fjällvandra.

MARSFJÄLL MOUNTAIN LODGE

 

Jobbet som ligger mig varmast om hjärtat.

 

I och med att jag fotograferar många av bröllopen som anordnas på MML har ett fint samarbete vuxit fram mellan mig och Ingela. Jag känner mig som hemma hos dem och de får ta del av mina bilder. Mina bilder används också på deras hemsida.

 

Se mer

Maila mig: info@fotografhannelebang.se

Ring mig:

+46 (0)72 502 23 76

Instagram:

@hannelebang

Copyright @ All Rights Reserved