Beauty and culture

BEAUTY AND CULTURE

en fotoutställning

Under Nybyggarveckan i Vilhelmina kommer jag hålla i en fotoutsällning med namnet "beauty and culture". Min tanke är att genom mina bilder visa det vi ser varje dag, men ur ett annat perspektiv,


Beauty kommer från att jag är porträttfotograf och tycker om det naturligt vackra. Jag vill visa på otraditionella sätt att genomföra en fotografering på - så som jag tycker om att jobba. I mina porträtt vill jag inte bara berätta 1000 ord, utan jag vill att man ska uppleva en speciell beundran i hela kroppen. Jag vill att man inte bara ska minnas, utan att man för alltid ska uppleva samma känslor som när man såg bilderna för första gången. Som min vän sa när jag fotade henne en gång; "är det där verkligen jag?!". Den känslan vill jag uppnå i alla mina bilder.


Min vision är att skapa en naturlig balans mellan mänsklighet och natur i mina bilder. 


Culture kommer först och främst från att Nybyggarveckan är Vilhelminas största kulturella evenemang. Jag vill också ta med den samiska kulturen som bär på en värdefull historia och är en otroligt viktig del av Vilhelmina. Sedan ligger också den samiska tron i naturen, och jag värnar om den.


Därutöver genomsyrar skog, fjäll och vatten den kultur som finns i Vilhelmina. Jakt, fiske, vandring och all form av uteliv är en del av vardagen och de saker jag listat här faller naturligt för oss som bor här.

Besök mig i Gårdshuset bakom Inlandets skorsten och kamin mitt emot Vilhelminas Kyrkstad, bredvid King's Café (se karta nedan).


Vernissage hålls söndag den 7:e juli klockan 12-15 och därefter håller jag öppet klockan 11-15 måndag den 8:e juli, onsdag den 10:e juli, fredag den 12:e juli och lördag den 13:e juli.


Under vernissagen bjuder jag på tilltugg och Thomas Parr kommer att spela musik.


Alla tavlor är till salu och kan beställas (i begränsad upplaga).

Ramarna är återbruk och handgjorda. De är unika i sitt slag och ingen ram är lik en annan.

Maila mig: info@fotografhannelebang.se

Ring mig:

+46 (0)72 502 23 76

Instagram:

@hannelebang

Copyright @ All Rights Reserved