Smash the cake

När en del tycker att man är stor, och en del tycker att man är liten, så är man kanske alldeles precis lagom gammal."

- Astrid Lindgren

SMASH THE CAKE

Ettårsfotografering


Sött och gött, eller hur?

Har ditt barn smakat gräddtårta någon gång? Som standard är väl

1-årsdagen första gången ett barn smakar tårta. Och det om något är väl värt att föreviga!


Smash the cake är ett roligt, barnsligt och fantastiskt sätt att föreviga barnets första födelsedag. Barnet får smaka, kladda och göra precis som den vill. Hur kul är inte det?


Jag jobbar efter det tema som passar mig och min bildstil bäst, och därför kan ni förvänta er ett rustikt resultat med inslag av naturen. Jag tycker också att barn ska få vara barn, och det ska synas i mina bilder.

Smash Vilhelmina
Smash the cake Västerbotten
Ettårsfotografering
Smash the cake
Smash Västerbotten

Tårtan


Tårtan innehåller klassiska tårtbottnar, jordgubbs- eller vaniljfyllning och garneras med vanlig grädde. Har barnet någon känd allergi? Meddela detta vid bokning så anpassar vi tårtan efter det. Tårtorna bakas av Sonia Wiesen Mikaelsson i Vilhelmina.


Bara kladd, eller?


Det är inte bara kladd, nej. Vi inleder fotograferingen med att ta klassiska ettårsporträtt i min lokal. Jag rekommenderar att ni väljer kläder i naturnära färger, så som rostfärgat, mörkrött, brunt, skogsgrönt, havsblått eller marinblått, gammelrosa, etc.


Efter porträtten byter vi om och barnet får endera låna en tyllkjol av mig eller så har ni med egna byxor/kjol/klänning etc. Samma rekommendationer på färger till andra halvan av fotograferingen. Här är det fritt för barnet att göra precis som hon eller han vill; smaka, kladda, stampa, ja, allt möjligt. Bilderna blir otroliga.


Var?


Fotograferingen genomförs i min lokal på Skolgatan 5 i Vilhelmina. Ni är välkomna både mamma, pappa och syskon, eller någon annan som kan tycka det är roligt. Men för att ta hänsyn till rådande restriktioner önskar jag att endast föräldrarna följer med. Här finns handsprit och jag använder munskydd om ni önskar.


Det blir kladdigt, ja. Här finns en toalett ni kan tvätta av er på efter fotograferingen och ett skötbord för att byta om. Kör ni bil finns parkering med motorvärmare och promenerar ni kan ni parkera barnvagnen innanför dörren.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR ER SMASH THE CAKE

1. Planering

Planera gärna fotograferingen tillsammans med mig. Jag har flera års erfarenhet och ett gediget antal fotograferingar i bagaget. Jag ger gärna tips kring klädval, tidpunkter och annat som kan vara aktuellt inför er fotografering.


2. Förberedelse

Se till att barnet har ätit, sovit och gjort sina behov innan fotograferingen. Ta med någon favoritleksak som ni vet att barnet tycker om. Önskar ni använda egen rekvista får ni såklart göra det, men jag har ett förråd med diverse olika tillbehör.


3. Kläder

Klä barnet i enhetliga, naturnära färger. Jag tycker det väldigt fint med exempelvis grått, brunt, blått, rött och vitt. Det går bra att ha mönstrade kläder, men se till att det finns en röd tråd och att inga mönster sticker ut för mycket - ta till exempel inte en Spindelmannen-dräkt. Och kom ihåg att byxorna som barnet har under smash-fotograferingen kommer bli smutsiga.

Jag har ett antal tyllkjolar i olika färger som jag lånar ut under fotograferingen.


SÅ GÅR DET TILL

1.

BOKA TID

Ni bokar en tid genom formuläret nedan eller mailar mig på info@fotografhannelebang.se Jag återkopplar så snabbt jag kan med datumförslag som matchar ert barns födelsedag.

2.

PLANERING

Tillsammans planerar vi upplägget för er fotografering och jag tar hänsyn till era egna önskemål kring hur fotograferingen ska gå till.


3.

FOTOGRAFERING

Ni kommer till min lokal den tid vi avsatt för fotograferingen. Tillsammans skapar vi minnen för hela livet genom en avslappnad och lekfull fotografering.


4.

FAKTURA, SMAKPROV & LEVERANS

Inom ett par dagar skickar jag en faktura och smakprov från fotograferingen. När fakturan är betald levererar jag era bilder via ett webbalbum där ni enkelt laddar ner era foton med en personlig kod. Leveransen sker inom 4-6 veckor och betalningsvillkor för fakturan är 14 dagar.


PRISLISTA

SMASH THE CAKEI mitt paket "smash the cake" ingår 1-2 timmar fotografering (varav ena halvan ägnas till klassiska 1-årsporträtt och andra halvan till smash), tårta, rekvisita samt alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (cirka 40 st digitala foton, storlek 20x30 cm).
4000 SEK

FÖRSTORINGARFineart är det mest exklusiva papper du kan hitta på marknaden. Papperet bevarar detaljer, färger och kontraster på ett förstklassiskt sätt. Kvaliteten förstärker bilden och ger en lyxig känsla. Papperet riskerar inte att ex. blekas i solen har hållbarhet för upp till hundra år. Passar bäst i en ram utan glas.


30x40 cm 750 SEK

40x50 cm 950 SEK

50x70 cm 1000 SEK

70x100 cm 1500 SEK

FOTOBOKFotoböcker med lay flat-bindning. Bokens innehåll består av italienskt kvalitetspapper med fineartstruktur. Högkvalitativt papper med hög färgåtergivning, kontrast och detaljrikedom. FSC-märkt. Trycks med 20-28 uppslag. Finns i två storlekar. Jag gör layout som ni granskar innan tryck.


215x215 mm 1800 SEK

200x280 mm 2000 SEK

BOKNINGSFORMULÄR

Skicka din bokningsförfrågan via formuläret till höger eller kontakta mig via något av följande:

Information inför din fotografering - allmänna villkor, behandling av personuppgifter och bokningsformulär:

 
 
 
 
 
 
Facebook
Instagram
Google
Annat
 
Ja
Nej
Ja, om vi får se bilderna först
 
Ja