Familj

FÖR DIG SOM

HAR FAMILJ

HANNELE BÅNG

 

FOTOGRAF • KREATÖR • STUDENT


"Mina bilder ska inte vara som alla andras". Det sa jag bestämt när jag sommaren 2018 beslöt mig för att bygga om hela mitt varumärke och utveckla ett annat koncept än vad jag haft tidigare. Jag vill inte jämföra mig med andra, jag vill inte att mina bilder ska bli en i mängden. Jag vill vara unik, och jag vill att mina bilder ska synas på långt håll.


Jag vill fånga de där små ögonblicken som man (kanske) så sällan ser, jag vill fånga alla bubblande känslor. Jag vill att mina foton ska berätta mer än 1000 ord, de ska skapa en speciell känsla i hela kroppen som får en att känna miljontals olika saker på en och samma gång. Jag vill skapa mäktiga bilder i annorlunda miljöer, jag vill fånga känslan man förnimmer i en skog - oavsett om det är en djup, dov granskog eller en ljus och pigg björkskog, jag vill fånga glädjen som vatten för med sig, jag vill fånga vindarna som blåser i blommor.


Min vision är att skapa en balans mellan mänsklighet och natur. Under en fotografering i Kittelfjäll såg jag en skylt där det stod; "Människa plus natur är konst". Då föll alla bitar på plats - jag vill vara en konstnär. Jag vill inte vara vilken fotograf som helst, utan jag vill skapa bildkonst - och detta gör jag bäst i de miljöer som jag finner storslagna och enastående.


Därför är det omöjligt för mig att specialisera mig inom ett område. Konst är inget man skapar på beställning - det är något man måste känna i hela kroppen för att åstadkomma. Om det är ett litet barn på 12 månader, en gravid kvinna i 35-årsåldern, en grupp pensionärer, produkter eller in action på ett företag - det spelar ingen roll. Alla är komponenter i en bra, unik bild och tillsammans skapar vi material som passar ert ändamål. Självklart finns det typer av fotograferingar jag tycker mer om, och gärna ägnar mig åt. Barnfotograferingar har varit "min grej" ett tag nu, och helt ärligt - det finns väl inget bättre än ett par syskon som kramas eller en liten 5-åring som skrattar så hon kiknar? Men på senare tid har jag fallit mer och mer för gravidfotograferingar, kanske för att jag känner något speciellt i kontakten med mamman, kanske är det för att man utvecklar ett speciellt band med familjen, kanske för historian som bilderna berättar...

Sist är det också en självklarhet för mig att ägna min tid till bröllopsfotograferingar - det är ändå det jag hållit på längst med. År 2014 fotograferade jag mitt allra första bröllop och idag har jag dessvärre tappat räkningen på hur många jag fotograferat. Det finns inget som går upp mot en heldag i kärlekens tecken, och det finns nog inget som kan ge mig så många fjärilar i magen och sådant lyckorus.


Jag är en person som tycker om utmaningar. När jag utmanas går jag igenom en otrolig utveckling, och jag tycker om att lära mig saker. Därför tar jag gärna chansen att göra spännande, annorlunda fotograferingar där jag ser den här möjligheten. Jag är också en person som är otroligt förhandlingsbar och flexibel - och jag tror att det är därför jag ser potential istället för hinder.

En fotografering går till så att ni kontaktar mig för att boka en tid. Jag ger ett par datumförslag och ni kollar vad som kan passa er. Vi bestämmer en tid och en plats där fotograferingen ska äga rum.


Under fotograferingstillfället plåtar jag en hel del olika kombinationer, dels efter mitt standard-innehåll men också efter era specifika önskemål. Fotograferingen tar 30-60 minuter.


Inom ett par dagar får ni några smakprov från fotograferingen samt en faktura. När fakturan är betald och bilderna är redigerade (cirka 2-3 veckor) levereras bilderna i ett webbalbum där ni kan ladda ner bilderna direkt.

De typer av fotograferingar jag genomför är:


🍁 Enskilda porträtt

🍁 Syskonfotografering

🍁 Familjefotografering

🍁 Parfotografering

🍁 Dopfotografering

ENSKILDA PORTRÄTT


Porträttfotografering 30-60 minuter
Detta ingår:


🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder/timme)

🍁 En plats

🍁 WebbalbumDetta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)2.000 kronor

SYSKON

FOTOGRAFERING


Porträttfotografering 30-60 minuter
Detta ingår:


🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder)

🍁 En plats

🍁 WebbalbumDetta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)2.200 kronor

FAMILJE

FOTOGRAFERING


Porträttfotografering 30-60 minuter
Detta ingår:


🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder)

🍁 En plats

🍁 WebbalbumDetta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)2.500 kronor

DOP

FOTOGRAFERING


Fotografering under dopceremoni samt en familjefotografering 30-60 minuter.
Detta ingår:


🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta

🍁 En plats för familjefotografering

🍁 Bilder från dopceremoni

🍁 WebbalbumDetta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)4.000 kronor

PAR

FOTOGRAFERING


Porträttfotografering 30-60 minuter
Detta ingår:


🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (50-100 bilder)

🍁 En plats

🍁 WebbalbumDetta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)2.000 kronor

BOKA EN TID

 
 
 
 
 
 
 

info@fotografhannelebang.se

072-502 23 76

Copyright © All Rights Reserved