Företag

FÖR FÖRETAGARE

HANNELE BÅNG

 

FOTOGRAF • KREATÖR • STUDENT


"Mina bilder ska inte vara som alla andras". Det sa jag bestämt när jag sommaren 2018 beslöt mig för att bygga om hela mitt varumärke och utveckla ett annat koncept än vad jag haft tidigare. Jag vill inte jämföra mig med andra, jag vill inte att mina bilder ska bli en i mängden. Jag vill vara unik, och jag vill att mina bilder ska synas på långt håll.


Jag vill fånga de där små ögonblicken som man (kanske) så sällan ser, jag vill fånga alla bubblande känslor. Jag vill att mina foton ska berätta mer än 1000 ord, de ska skapa en speciell känsla i hela kroppen som får en att känna miljontals olika saker på en och samma gång. Jag vill skapa mäktiga bilder i annorlunda miljöer, jag vill fånga känslan man förnimmer i en skog - oavsett om det är en djup, dov granskog eller en ljus och pigg björkskog, jag vill fånga glädjen som vatten för med sig, jag vill fånga vindarna som blåser i blommor.


Min vision är att skapa en balans mellan mänsklighet och natur. Under en fotografering i Kittelfjäll såg jag en skylt där det stod; "Människa plus natur är konst". Då föll alla bitar på plats - jag vill vara en konstnär. Jag vill inte vara vilken fotograf som helst, utan jag vill skapa bildkonst - och detta gör jag bäst i de miljöer som jag finner storslagna och enastående.


Därför är det omöjligt för mig att specialisera mig inom ett område. Konst är inget man skapar på beställning - det är något man måste känna i hela kroppen för att åstadkomma. Om det är ett litet barn på 12 månader, en gravid kvinna i 35-årsåldern, en grupp pensionärer, produkter eller in action på ett företag - det spelar ingen roll. Alla är komponenter i en bra, unik bild och tillsammans skapar vi material som passar ert ändamål.


Jag är en person som tycker om utmaningar. När jag utmanas går jag igenom en otrolig utveckling, och jag tycker om att lära mig saker. Därför tar jag gärna chansen att göra spännande, annorlunda fotograferingar där jag ser den här möjligheten. Jag är också en person som är otroligt förhandlingsbar och flexibel - och jag tror att det är därför jag ser potential istället för hinder.


Jag arbetar med en del företag - med vissa skriver jag längre avtal, och med andra fotograferar jag enstaka tillfällen.

Kontakta mig för offert.

VÄSTERBOTTENSSÅPA

 

Ett samarbete.

 

Västerbottenssåpa förser mig med produkter för att kunna leva ett mer klimatsmart liv, medan jag förser dem med produktbilder som jag fotograferar i olika situationer. Jag publicerar också bilder på deras produkter på vissa av mina sociala medier.


Se fler bilder från samarbetet HÄR.

MAKILA DESIGN

 

Ett nystartat samarbete.

 

Makila Design handtillverkar diverse smycken, bälten och inredning med en unik norrländsk stämpel. Camilla och Matilda skickar olika hantverk till mig och de får i sin tur botanisera bland olika foton jag tar allt eftersom. Bilderna används till bland annat sociala medier.

 

Se fler bilder från samarbetet HÄR.

VILHELMINA LÄRCENTRUM

 

Mitt största arbete.

 

Jag jobbar mer än 20 timmar i månaden med Vilhelmina Lärcentrum, där jag förutom att fotografera sköter hemsida, sociala medier och annonsering.

 

Se mer

_DSC4679
_DSC4743
_DSC3916
_DSC5230

LILLA VENTURA HEMMASSAGE

 

Bildmaterial till hemsida.

 

Jag lärde känna Marites när jag jobbade som lärare på Sfi, och nu har hon startat ett företag där hon, precis som namnet låter, åker hem till kunder för att ge dem massage. Inför uppbyggnaden av hennes hemsida samlade vi på oss lite bildmaterial.

LEGUANO - GÅ BARFOTA

 

Ett långt utbyte.

 

Jag har jobbat med Leguano sedan 2016 och gjort (eller imiterat)  alla möjliga sorters aktiviteter, allt från att boarda ett flygplan till att paddla kanot till att fjällvandra.

MARSFJÄLL MOUNTAIN LODGE

 

Jobbet som ligger mig varmast om hjärtat.

 

I och med att jag fotograferar många av bröllopen som anordnas på MML har ett fint samarbete vuxit fram mellan mig och Ingela. Jag känner mig som hemma hos dem och de får ta del av mina bilder. Mina bilder används också på deras hemsida.

 

Se mer

UPPDRAGS

FOTOGRAFERING


Fotografering efter era önskemål.
Detta ingår:


🍁 Alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (cirka 50-100 bilder/timme) som ni får fri användningsrätt till

🍁 WebbalbumDetta tillkommer:


🍁 Eventuell reseersättning (45 kr/mil)2.000 kronor/timme exkl. moms

ANDRA

UPPDRAG
Till exempel:


🍁 Tidningar/redaktionella uppdrag

🍁 Pressfotografering

🍁 Bokomslag

🍁 Events/evenemang

🍁 etc
Skicka offertförfrågan

SKICKA

OFFERFÖRFRÅGAN

 
 
 
 
 
 
 
 

info@fotografhannelebang.se

072-502 23 76

Copyright © All Rights Reserved